Az ötlet

Majdnem eladtam a városmajori lakásomat, amikor rájöttem, hogy szeretek ott lenni és szeretem meghívni a barátaimat bulizni, beszélgetni, borozni, vacsorázni... Sőt: ahogy szeretek kalandtúrákat vezetni iskolásoknak, családoknak, céges csapatoknak, éppúgy szeretek bárhol, bárkit vendégül látni és mindenféle programokat* kitalálni, létrehozni.

 

* lesznek zenei, irodalmi, földrajzi.. esték, amikor filmek, diák, régi lemezek.. illusztrálják majd a témát - és hozzá illesztem majd a kóstolót is.

 

Ja a fotó:

ötéves voltam, tortát falatoztunk otthon, Egerben és már akkor is szervezkedtem. Sütni-főzni, az ízeket-illatokat keresni nagyon szeretem, de nem tudok és nem is akarok versenyezni a profikkal - kedvességgel, ötletekkel és atmoszférával pótolom.

Vélemények

A folytatás

Tavasztól-őszig aztán ott a nádfedeles házikóm a Káli-medencében: kőfalakkal övezett nagy kerttel, fűszernövényekkel, árnyat adó diófákkal, mindig hűvös terekkel és borokkal megrakott kis pincével. Szülinapok, családi-, baráti partik ideális helyszíne: szállás, étel, ital, természet, különleges, vidám programok.

Baloghtomi

Budapest - Kővágóörs

© 2016 by Lakásklub - baloghtomi

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now