top of page

A kalandfutások, kalandtúrák szervezője a FALUSI KALANDTÚRÁK EGYESÜLET (ADÓ: 18875748-1-43), FŐTEVÉKENYSÉGE: SPORT. Elnök: Balogh Tamás. A rendezvényeken (futás, túra, csapatépítés) feltüntetett árak, a javasolt hozzájárulást jelentik az egyesületi munkánkhoz, amelyről nyugtát, szlát adunk. Örömmel várunk új tagokat Egyesületünkbe, akiknek kedvezményeket adunk a programokból. Támogatást örömmel fogadunk (szla: Polgári bank: 61200292 – 12040364 - 00000000). Írj nekünk: zoldfutas@gmail.com - Baloghtomi

KÉSZÜLÜNK 2023-RA.  HÚSVÉTKOR  CSAPUNK EGY NAGYOBB KÁLI-FUTÁST, AHOL MINDENKI KIPRÓBÁLHATJA MAGÁT:KICSIK, KEZDŐK, NAGYOK ÉS ELSZÁNTAK. AZTÁN BIZTOS LESZ BÉLKŐ VERTICAL A BÜKKBEN (EZT A VERSENYT MOSTANTÓL EGY KEDVES BARÁTOM SZERVEZI, ÉN PEDIG MINDIG ELJÖVÖK ÉS FUTOK MAJD). AUGUSZTUSBAN CSOBÁNC VERTICAL, ŐSSZEL BÁNYÁSZ FUTÁS, TÉL KEZDETKOR SASFÉSZEK VERTICAL...... TERVEZEK MÉG 1-2 RÉTEGPROGRAMOT ŐRÜLTEKNEK: ÉJSZAKAI ROHAM, ART-FUTÁS ÉS 1-2 GERILLA FUTKOSÁS. TARTS VELÜNK.

LOGOUJ.png

FRISS HÍREK:  Idén is lesz 60+kategória, ezért örömmel várjuk a szépkorú hölgyeket és urakat.

LIBEGŐ: a BKV fölajánlott néhány páros libegőjegyet a dobogósoknak.

emaillogo.jpg
logo 2023 javitott kicsi.jpg
FB_IMG_1474786780287.jpg
horgolt medalok_edited_edited.jpg

Iratkozz föl és gyere velünk futni, túrázni

thanks

P1030475.JPG

2023. április 8.Húsvét szombatja: Egy év kihagyás után újra lesz Kálifutás a Balatonfelvidék vulkáni kúpjai között.~8, ~15 és ~24 km-en keresztül. Minden távon max 80 nevezést fogadunk. Elő-elő nevezés december 31-ig: 3000, 4000, 4000 Ft. Február végéig: 4000,5000 és 5000 Ft, utána: 5000, 6000, 6000 FtNEVEZZ MOST A FOTÓ FÖLÖTT A "NEVEZÉS" SZÖVEGRE KATTINTVA, VAGY KÉRDEZZ TŐLÜNK:ZOLDFUTAS@GMAIL.COM - Baloghtomi
A nevezési díjat ide tudod utalni: FALUSIKALANDTÚRÁK EGYESÜLET: 61200292-12040364, Megjegyzésben: Káli futás és a neved, távod.
Tervezett versenyközpont: Mindszentkálla, faluház
Rajt (10h) és Cél a templom alatt.
Minden nevező névreszóló kis medált kap, ha március 15-ig nevez és utal.
Eredmények díjazása: mindhárom távon három kategóriában (-45, 45+, 60+) urak és hölgyek kapnak szerény díjakat.

Most is lesz persze ovis és kisiskolás futás: kb 400, illetve 800 méteren. Nekik a nevezés jelképe 500 Ft, gyertek sokan skacok  :) !!!


Ha lesznek jelentkezők: gyerekfutással kezdünk, mint eddig mindig.
További tervek: Ha a környéken maradsz, szombaton este
éjszakai futás: részletek később.

Ha van otthon olyan cuccod, amit még hordanál!!, de már meguntad, hozd el és megpróbáljuk odaadni másoknak.

A Kalandfutás.hu által 2009-óta szervezett terepfutó versenyek​ szabályzata:

Káli-futás, Panoráma futás, 3VULKÁN Kalandfutás, Pilisi tavasz, Bányász futás, valamint a Vertical futások: Csobánc, Sasfészek, Bélkő, Hegyestető: jórészt erdei terepeken, ösvényeken vezetnek el a rajtból a célba, ezért a versenyzőknek föl kell mérni saját képességeiket és azt is, hogy rendelkeznek-e az aktuális időjáráshoz megfelelő felszereléssel (terephez illő cipő, ruházat, kulacs, zsebben elférő, feltöltött telefon).

Akik rajthoz állnak, maguknak kell eldönteni, vajon a szervezetük alkalmas-e a különböző távok és szintemelkedések leküzdésére és az erdőben való esetleges egyedüllét mentális elfogadására. A szervezők ezt nem tudják helyettetek sem eldönteni sem megoldani.

Ezzel együtt a rendezők fönntartják maguknak a jogot arra, hogy az érkezés, nevezés, rajtolás során észlelt problémák esetén egyes versenyzőket rövidebb távra terelik vagy esetleg a versenyszerű rajtolást nem javasolják - ilyenkor a nevezési díjat visszafizetjük.

A versenyzőket arra kérjük, hogy - különösen a hosszabb (15 km fölötti) pályák esetén vigyenek magukkal kulacsban vizet és szénhidrátot és minden esetben feltöltött telefont is.

A NEVEZÉS LEMONDÁSÁNAK SZABÁLYAI:

A kalandfutas.hu oldalon megjelent és a Balogh Tomi által szervezett futóversenyekre való nevezés során az alábbi szabályok érvényesek: A honlapon kitöltött nevezés fölkerül a nevezési listára, de csak akkor kerül éles nevezéssé, ha legkésőbb 30 napon belül, vagy ha közel vagyunk a rajthoz, akkor a verseny rajtja előtt hét nappal a nevezési díj* átutalása is megtörténik.

(*a nevezési díj az utaláskor érvényes díjat jelenti és nem a nevezés elküldése korit. Ez gyakran visszatérő probléma)

 

Lemondás: amennyiben a rajt előtti 31. napig jelzitek, hogy nem tudtok jönni és kéritek a visszautalást, megadva a számlaszámot, akkor 500 forint adminisztrációs költséget levonva, visszautalom 48 órán belül.

Lehetőség van arra, hogy egy éven belüli más kalandfutas.hu versenyre való nevezéshez beszámítsuk a befizetett díjat minden levonás nélkül. Ez a lehetőség csak egyszer adott. Amennyiben a rajt előtt 15-30 nap között mondjátok le a versenyt, a nevezési díj 50 %-át utalom vissza, ha ezt megírjátok, kéritek és megadjátok a számlaszámotokat. A rajt előtti 14 napon belüli lemondás esetén nem tudom visszautalni a nevezési díjat, viszont lehetőséged lesz egy éven belül valamelyik kalandfutas.hu versenyen 20% kedvezménnyel nevezni, ha ezt időben - még a rajt előtt - jelzed.

kalandfutas logo 2018.jpg
20200813_142417.jpg
LOGOUJ.png
letöltés.jfif
bottom of page