A kalandfutások, kalandtúrák szervezője a FALUSI KALANDTÚRÁK EGYESÜLET (ADÓ: 8347191964-1-43), FŐTEVÉKENYSÉGE: SPORT. Elnök: Balogh Tamás. A rendezvényeken (futás, túra, csapatépítés) feltüntetett árak, a javasolt hozzájárulást jelentik az egyesületi munkánkhoz, amelyről nyugtát, szlát adunk. Örömmel várunk új tagokat Egyesületünkbe, akiknek kedvezményeket adunk a programokból. Támogatást örömmel fogadunk (szla: Polgári bank: 61200292 – 12040364 - 00000000). Írj nekünk: zoldfutas@gmail.com - Baloghtomi

LOGOUJ.png

SZERETNÉK GONDOLNI AZOKRA, AKIK MÉG CSAK FÉLVE TERVEZIK A SARAS, KÖVES FUTÁSOKAT. A BUDAI-HEGYEKBEN, PILISBEN...:
 

Szeretnél terepfutó lenni? Próbáltál már sárban, tócsákon át, vagy épp kánikulában futkározni, de egyedül elfogyott a bátorság, erő, lendületed? Sokan előbb bevásárolnak és aztán a legdrágább cuccokban csúsznak arccal a sárban, mert kihagyták az alapokat. Én is szoktam néha káromkodva kimászni egy mély kátyúból, de esni is érdemes megtanulni...

A futás mellett szeretnék segíteni a tereppel-térképpel való barátkozásban is: szintvonalak, völgyek, nyergek, gerincek.. ezek nélkül sokan botorkálnak, szorítva az online térképeket...

Negyven éve futok, tájékozódok, huszonöt éve vezetek csoportokat hazai és környező magashegyekben és manapság is heti 40-50 kilométert futok...

Mit szólnál, ha január közepétől-végétől hetente találkoznánk a Budai-hegyek szép terepein és segítenék neked megbarátkozni az erdővel, az ösvényekkel: hogyan, milyen tempóban és merre érdemes kocogni, futni, teperni 40-60 vagy később még több percet.

Az első sorozatot (5x50-60') hétfőnként tervezem, amikor még látunk is, szóval délután fél 4-5 között. Ha összejön a csapat: minimum 4 fő, akkor majd kitalálhatjuk a mindenkinek legjobb napokat, időpontokat.

Díjazás: az első alkalom/közös kocogás, ismerkedés 800 Ft, az öt alkalmas bérlet 8000 Ft.

2022 FEBRUÁR 26.: A népszerű SASFÉSZEK VERTICAL PÁRJAKÉNT IDÉN ELŐSZÖR NEKIVÁGUNK A SASFÉSZEK ROHAMNAK KESZTÖLCÖN:
15 000 MÉTER, HOZZÁ 590 M SZINTEMELKEDÉS ÉS PERSZE SÜLLYEDÉS IS HOZZÁ. IDE KATTINTVA, MEGNÉZHETED A MAPY TÉRKÉPEN.

aZTÁN HA KEDVET KAPNÁL 2-3 NAPOS MAGASHEGYYI TÚRÁKHOZ: ITT A MAGAS-TÁTRA KALANDOK FB OLDALA IS.

 

emaillogo.jpg
 

*  A NEVEZÉS LEMONDÁSÁNAK SZABÁLYAI:

A kalandfutas.hu oldalon megjelent és a Balogh Tomi által szervezett futóversenyekre való nevezés során az alábbi szabályok érvényesek:

 

A honlapon kitöltött nevezés fölkerül a nevezési listára, de csak akkor kerül éles nevezéssé, ha legkésőbb 30 napon belül, vagy ha közel vagyunk a rajthoz, akkor a verseny rajtja előtt hét nappal a nevezési díj* átutalása is megtörténik.

(*a nevezési díj az utaláskor érvényes díjat jelenti és nem a nevezés elküldése korit. Ez gyakran visszatérő probléma)

 

Lemondás: amennyiben a rajt előtti 31. napig jelzitek, hogy nem tudtok jönni és kéritek a visszautalást, megadva a számlaszámot, akkor 500 forint adminisztrációs költséget levonva, visszautalom 48 órán belül.

Lehetőség van arra, hogy egy éven belüli más kalandfutas.hu versenyre való nevezéshez beszámítsuk a befizetett díjat minden levonás nélkül. Ez a lehetőség csak egyszer adott.

 

Amennyiben a rajt előtt 15-30 nap között mondjátok le a versenyt, a nevezési díj 50 %-át utalom vissza, ha ezt megírjátok, kéritek és megadjátok a számlaszámotokat. 

 

A rajt előtti 14 napon belüli lemondás esetén nem tudom visszautalni a nevezési díjat, viszont lehetőséged lesz egy éven belül valamelyik kalandfutas.hu versenyen 20% kedvezménnyel nevezni, ha ezt időben - még a rajt előtt - jelzed.

**  KEVESEBB KARBON LÁBNYOMOT:

Hat éves hagyomány, hogy a Káli futás és a 3Vulkán kalandfutások során főzünk nektek (a többi versenyen zsíroskenyér, tea, gyümölcs). Ez idén sem változik, de szeretnénk egy picit zöldebbé válni. 4-5 hatalmas zsák műanyag szemét (poharak, kanalak, tányérok) gyűlik össze, miután elmentek. Úgy gondolom ez olyan "karbonlábnyom", ami tarthatatlan. Idén először arra kérek mindenkit, hozzatok magatokkal egy többször használható tányért és kanalat és egy poharat, bögrét is. Igyekszünk majd beszerezni ilyet és a beszerzési áron megvehetitek, ha elfeledkeznétek róla, de csak pár tucatot. Köszönöm a megértéseteket.... ne csak futva legyünk zöldek.... olvasd el a zöldfutás oldalt is.

 

LOGOUJ.png