LOGOUJ.png

A kalandfutások, kalandtúrák szervezője a FALUSI KALANDTÚRÁK EGYESÜLET (ADÓ: 8347191964-1-43), FŐTEVÉKENYSÉGE: SPORT. A rendezvényeken feltüntetett árak, a javasolt hozzájárulást jelentik az egyesületi munkánkhoz, amelyről nyugtát, szlát adunk. Örömmel várunk új tagokat Egyesületünkbe, akiknek kedvezményeket adunk a programokból. Támogatást örömmel fogadunk (szla: Polgári bank: 61200292 – 12040364 - 00000000)

logo 2021noduatlon5x5.jpg
heten.jpg

*** A program a Könyvtárellátási Szolgáltatási Rendszer keretében az Eötvös Károly Megyei Könyvtár támogatásával valósul meg. Helyszín: Mindszentkálla, Faluház, 16h. A belépés díjtalan.

Sikerült, hamarosan válaszolok Neked

PLAKATjo pici.jpg
zoldfutas10x10.jpg

Sziasztok, Balogh Tomi vagyok, a kalandfutas.hu tulajdonosa, a versenyek és a pályák létrehozója, megújítója. A kaland brAnd keretében KALANDKÖNYVEKET/ÉLMÉNYKÖNYVEKET ÍROK: ITT BELELAPOZHATSZ ÉS RENDELHETSZ IS BELŐLÜK. Számos túrát, kirándulást is szervezek és vezetek: ehhez keresd a falusikalandturak.hu oldalamat. 

UTAZZ HOZZÁNK TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL ÉS SZEREZZ KEDVEZMÉNYEKET.

emaillogo.jpg
 

*  A NEVEZÉS LEMONDÁSÁNAK SZABÁLYAI:

A kalandfutas.hu oldalon megjelent és a Balogh Tomi által szervezett futóversenyekre való nevezés során az alábbi szabályok érvényesek:

 

A honlapon kitöltött nevezés fölkerül a nevezési listára, de csak akkor kerül éles nevezéssé, ha legkésőbb 30 napon belül, vagy ha közel vagyunk a rajthoz, akkor a verseny rajtja előtt hét nappal a nevezési díj* átutalása is megtörténik.

(*a nevezési díj az utaláskor érvényes díjat jelenti és nem a nevezés elküldése korit. Ez gyakran visszatérő probléma)

 

Lemondás: amennyiben a rajt előtti 31. napig jelzitek, hogy nem tudtok jönni és kéritek a visszautalást, megadva a számlaszámot, akkor 500 forint adminisztrációs költséget levonva, visszautalom 48 órán belül.

Lehetőség van arra, hogy egy éven belüli más kalandfutas.hu versenyre való nevezéshez beszámítsuk a befizetett díjat minden levonás nélkül. Ez a lehetőség csak egyszer adott.

 

Amennyiben a rajt előtt 15-30 nap között mondjátok le a versenyt, a nevezési díj 50 %-át utalom vissza, ha ezt megírjátok, kéritek és megadjátok a számlaszámotokat. 

 

A rajt előtti 14 napon belüli lemondás esetén nem tudom visszautalni a nevezési díjat, viszont lehetőséged lesz egy éven belül valamelyik kalandfutas.hu versenyen 20% kedvezménnyel nevezni, ha ezt időben - még a rajt előtt - jelzed.

**  KEVESEBB KARBON LÁBNYOMOT:

Hat éves hagyomány, hogy a Káli futás és a 3Vulkán kalandfutások során főzünk nektek (a többi versenyen zsíroskenyér, tea, gyümölcs). Ez idén sem változik, de szeretnénk egy picit zöldebbé válni. 4-5 hatalmas zsák műanyag szemét (poharak, kanalak, tányérok) gyűlik össze, miután elmentek. Úgy gondolom ez olyan "karbonlábnyom", ami tarthatatlan. Idén először arra kérek mindenkit, hozzatok magatokkal egy többször használható tányért és kanalat és egy poharat, bögrét is. Igyekszünk majd beszerezni ilyet és a beszerzési áron megvehetitek, ha elfeledkeznétek róla, de csak pár tucatot. Köszönöm a megértéseteket.... ne csak futva legyünk zöldek.... olvasd el a zöldfutás oldalt is.

 

Médiapartnerek

LOGOUJ.png
mozgasvilag.jpg