top of page
falusikalandturak logo400.jpg

Magashegyi városi falusi

Kalandtúrák, futások, séták

20151031_121634.jpg

Szia. Balogh Tomi vagyok, hidrogeológus, egy kicsit közgazdász, de leginkább kalandozó túravezető, terepfutó/tekerő, közösségépítő fickó. Gyerekkorom óta szeretem a természetet és az ember által körülötte létrehozott kultúrát, tudományt és a múlt emlékeit. Az aktuális oldalon mindig találsz új programokat: jelentkezz, írj nekem (ropitomi@gmail.com) és kérdezz. Szívesen vállalok túravezetést kisebb baráti társaságnak is. A bizalom és a barátságos légkör nagyon fontos számomra. Az elmúlt években 10 Kalandkönvet írtam és adtam ki, jelenleg az alábbiakat tudod megvásárolni a kalandkonyvek.hu oldalon, közvetlenül tőlem.

Idei újdonságok: Bivak a KRK szigeten (Május 12-14), bringával 2-3 nap Ausztriában a DUNA mentén (jun 2-4)

könyveim (3).jpg
dunazug borito.jpg
Matra Bukk.jpg
B1B4jpg.jpg
kulso.png
DUNA boritoterv.png
börzsöny cserhat borító.png

Hamarosan jelentkezem

1a.jpg
20180731_111440.jpg

Tevékenységeiim hátterében a
FALUSI KALANDTÚRÁK EGYESÜLET ÉS A BABOR KREATÍV STÚDIÓ áll.

  • Facebook
baborlogo300.jpg
LOGOUJ.png

***: A  Falusi Kalandtúrák Egyesület és Balogh Tomi túravezető által szervezett/vezetett túrákkal kapcsolatos lemondások szabályai: a túrákhoz egyedi, eseti díjak és költségek tartoznak, melyeket a kiírásokban jelzünk. Sok-sok év tapasztalata alapján érvényes nevezőnek csak a megszabott foglalót határidőn belül, vagy a teljes díjat befizetők minősülnek. A fogalalót a megadott határidőig lehet visszakérni, ezen túlmenően az alábbi szabályok érvényesek: a túra kezdet előtt legalább 31 nappal visszautaljuk a díj 50 %át (ha megírod a szla adatait), illetve a nevezés átadható másnak. 30napon belül a díjat/foglalót nem tudjuk visszadni, de a nevezés átadható, illetve lehetőséget adunk 1 éven belül másik túrára jelentkezni 20% kedvezménnyel.

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS,  CSAPATÉPÍTÉS,  FALUSI KINCSKERESÉS,  VULKÁNTÚRA,  KULTURÁLIS BARANGOLÁS, BICAJTÚRA, TÁTRA, TENGER...

"köszönjük ezt a kalandos délutánt ezen a csodálatos tájon. Gyerekek is és mi felnőttek is nagyon élveztük a tűrát.           Sz. család"

"

"thank you for our lovely 3 days tour. it was so nice to see the country side, the view were spectular..." középkorú Ír csapat Egerben, Dunakanyarban és a Balaton-felvidéken - 2014 ősz

"köszönjük a kalandtúrát, ...

megismertük a kakukkfüvet... megmásztuk a Kopasz-hegyet..."          SOS gyermekfalu

sikeresen elküldted

...A Káli-medence varázsát 2002-óta ízlelgetem és szinte minden zegét-zugát bejártam, bázisom egy nádfedeles házikó. Apaként két kisgyerekkel a játékosság titkait keresve, egykori hidrogeológusként a vulkánosságát, fotósként a felszín, az élet tarkaságát, tájfutóként, terepfutóként, bicajosként a dimbes-dombos panorámásságát élvezve. TÖBB tucatnyi megrendezett futóverseny, megmászott vulkándomb, középkori rom, tanya, forrás, patak és tó bejárása után mindezt a szenvedélyemmé és a munkámmá tettem.

Eger a szülővárosom. Itt és a környező Bükk-hegységben és a Mátrában nőttem föl, az egri, bogácsi, szalóki, bükkszéki strandokon és uszodákban úsztam, vízilabdáztam. 

 

Amióta Budapesten élek, a Budai hegység, a Pilis, a Visegrádi-hegység, Gerecse és a Börzsöny esik legközelebb és persze a Duna. Sok időt töltöttem el Lázár Ervin meseföldjén is a Mezőföldön.

A Tátra, legyen az a magas vagy az alacsony, szintén fiatalkori szerelem, évente 5-6 alkalommal járunk fönt.

romtúrák, vulkántúrák, csúcstúrák túravezetéssel: 4-8 órás, akár többnapos, izgalmas személyre/csapatra szabott kirándulások gyalog vagy kerékpáron, megismerve a hegyvidékek földrajzi és kulturális kincseit és értékeit.

Balogh Tomi

FALUSI KALANDTÚRÁK EGYESÜLET

003620 9257 375

hegyvidekiturak@gmail.com

1122 Budapest, Városmajor utca 72.

baloghtomi copy 2.jpg

LEONARD COHEN WALKING WEEKEND - KÁLI-MEDENCE 2017 ŐSZ

12516332_10205701350799709_1037028338_n.

"

kiscelli.jpg

2016. 09. cikk: túratippek

welovebalaton.hu

címkefelhő:

bottom of page