top of page

Aktív kalandozások a Kárpát-medencében - fizikai,

                             szellemi és kulturális versengéssel csapatépítés

vidáman, nagyon sok játékkal 

Vulkánkutatás

térképpel

Falutitkok

játékosan

Bivakolós

kalandok

bizalomépítő, konfliktuskezelő, csapatépítő játékok  - kint és bent

LEONARD COHEN

WALKING TOUR

Káli basin 2017. autumn pictures here

TERMÉSZET

&

KULTÚRA

TEMATIKUS

JÁTÉKOS TÚRÁK

TITKOS HELYEKRE:

ROMOK, BÁNYÁK, FÜRDŐK, FALVAK

A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN

 "a játék univerzális, része az egészségnek: a játék segíti a növekedést, az   egészséget, csoportkapcsolatokhoz vezet, a pszichoterápiában a kommunikáció egy módja, és amelynek során önmagunkkal és másokkal kommunikálunk"     /Donald Winnicott   1896-1971/

A vállalati, iskolai vagy bármely közös kirándulásoknak, csapatépítő tréningeknek az igazi célja és eredménye a felszabadultság, a felhőtlen kikapcsolódás, az összetartozás érzése és az őszinte nevetés. A játékra helyezve a hangsúlyt - teremben, uszodában, erődben, hegycsúcson vagy épp egy patakparton ülve - szeretnék bizalmat, csapatérzést növelni. A Káli-medence, a Bükk, a Mátra, a Dunakanyar, a Gerecse, nem beszélve a Tátráról és persze a településekről, ideális helyszínek akár az egynapos vállalati kirándulásoknak, akár a többnapos, változatos tréningeknek. 

Hozzávalók:        A túravezető:        Miért velem?

 

1.   helyismeret: 2014 -ben kezdtem a KALANDKÖNYVEK  írását. Azóta bújom, kutatom, fotózom, futom és mászom a Kárpát-medence legszebb, legizgalmasabb falvait, városait, hegyeit, forrásait... irodalmát... szépségeit.

2.  jó kapcsolatrendszer: gyakran beszélgettem szolgáltatókkal, polgármesterekkel, helyi mesterekkel.

3.  a természet alapos ismerete (hidrogeológus, természetjáró, tájékozódási futó múlt)

4. a különböző csoportokkal való foglalkozás iránti szeretet és nyitottság

5.  szakmai múltból fakadó vezetői, döntéshozói rutin, kommunikációs tapasztalat: alaposan ismerem a kis- és nagyvállalati kommunikációt, egyrészt belülről (geológusmérnökként, később közgazdászként mind az állami, mind pedig a pénzügyi magánszférában dolgoztam felsővezetőként) másrészt kívülről, (16 éve irányítok egy kreatív-kommunikációs stúdiót, ahol kis- és középvállalatok mellett multinacionális cégek kommunikációját is segítettük (Porsche Bank, Yamaha Motor Hungária...).

meghivo
1a.jpg

MEGHÍVÓ:

Csörögj, írj és aztán találkozzunk egy kis ajándék bejárásra: 2-3 órában megmutatom : miképp mozgok, mesélek, játszok. Elmehetek én vagy várlak szeretettel a Kissvábhegyen esetleg a Káli-medencében a kertemben. 

sikeresen elküldve

Egy órán belül egyedi ajánlatot küldök. 

 

Balogh Tomi

túravezető

hegyvidekiturak@gmail.com

+3620 9257375

Budapest - Eger - Kővágóörs

bottom of page