falusikalandturak logo400.jpg

Magashegyi városi falusi

Kalandtúrák

20151031_121634.jpg

 

Szia. Balogh Tomi vagyok, hidrogeológus, egy kicsit közgazdász, de leginkább kalandozó, túravezető, közösségépítő fickó. Gyerekkorom óta szeretem a természetet és az ember által körülötte létrehozott kultúrát, tudományt és a múlt emlékeit.

A járvány miatt nehéz most személyesen találkozni, kirándulni, beszélgetni, ezért kitaláltam egy virtuális segítséget/szolgáltatást:  VIRTUÁLIS TÚRA/KIRÁNDULÁS TANÁCSADÁS*

*add meg az alábbi hasábokban: merre mennél, mennyi időt szánrátok rá, melyik hegységben, honnan rajtolnátok, csúcsok vagy szurdokok érdekelnek, kezdők vagytok vagy erős haladók, mive lközlekedtek... és én megpróbálok javaslatot adni hozzá. Az első alkalommal, az első 9 jelentkezőnek, az első 9 kilométerig díjmentes ajánlót írok, hozzá egy kis térképet is csatolva.

B1B4jpg.jpg
kulso.png
DUNA boritoterv.png
börzsöny cserhat borító.png
2 tomi.jpg

2020-2021: Elkészült a TÁTRA, a BUDAI-HEGYSÉG és a DUNA KALANDKÖNYVE... itt tudsz rendelni dedikált példányt ... ITT A FRISS BÖRZSÖNY, CSERHÁT, MEDVES, KARANCS kötet.

Köszönöm, hogy írtál, hamarosan jelentkezem

Thanks! Message sent.

Tevékenységeink hátterében a FALUSI KALANDTÚRÁK EGYESÜLETÜNK áll

  • Facebook
20180731_111440.jpg

 

MIÉRT TÚRÁZZ, KIRÁNDULJ, BICAJOZZ, FUSS ÉS UTAZZ VELEM? MERT JÓL ISMEREM A HAZAI HEGY-VÖLGYEKET, MERT VELED EGYÜTT ÉN IS ÉLVEZETBŐL MEGYEK, MERT AKÁR 2-3 FŐVEL IS ELINDULHATUNK, MERT SZERETEK BESZÉLGETNI, MESÉLNI ÉS MERT KORREKTEK AZ ÁRAK IS. Barangoljunk együtt hegyen-völgyön, falvakban és városokban, közben beszélgessünk a kövekről, élővizekről, az itt élő népekről. LAPOZGASS A honlapon, keress kedvednek illő tájat és időpontot. (FALUSIKALANDTÚRÁK EGYESÜLET). SZÍVESEN ADOK MEG REFERENCIA CÉGEKET BELFÖLDRŐL ÉS KÜLDFÖLDRŐL.

..és a csapat része a BABOR KREATÍV STÚDIÓ: 22 év marketing-kommunikációs rutinnal, az utóbbi 3-4 évben a sport kommunikáció és a turizmus marketing megújításán dolgozva.

baborlogo300.jpg

 

***: A  Falusi Kalandtúrák Egyesület és Balogh Tomi túravezető által szervezett/vezetett túrákkal kapcsolatos lemondások szabályai: a túrákhoz egyedi, eseti díjak és költségek tartoznak, melyeket a kiírásokban jelzünk. Sok-sok év tapasztalata alapján érvényes nevezőnek csak a megszabott foglalót határidőn belül, vagy a teljes díjat befizetők minősülnek. A fogalalót a megadott határidőig lehet visszakérni, ezen túlmenően az alábbi szabályok érvényesek: a túra kezdet előtt legalább 31 nappal visszautaljuk a díj 50 %át (ha megírod a szla adatait), illetve a nevezés átadható másnak. 30napon belül a díjat/foglalót nem tudjuk visszadni, de a nevezés átadható, illetve lehetőséget adunk 1 éven belül másik túrára jelentkezni 20% kedvezménnyel.

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS,  CSAPATÉPÍTÉS,  FALUSI KINCSKERESÉS,  VULKÁNTÚRA,  KULTURÁLIS BARANGOLÁS, BICAJTÚRA, TÁTRA, TENGER...

"köszönjük ezt a kalandos délutánt ezen a csodálatos tájon. Gyerekek is és mi felnőttek is nagyon élveztük a tűrát.           Sz. család"

"

"thank you for our lovely 3 days tour. it was so nice to see the country side, the view were spectular..." középkorú Ír csapat Egerben, Dunakanyarban és a Balaton-felvidéken - 2014 ősz

"köszönjük a kalandtúrát, ...

megismertük a kakukkfüvet... megmásztuk a Kopasz-hegyet..."          SOS gyermekfalu

"

sikeresen elküldted

...A Káli-medence varázsát 2002-óta ízlelgetem és szinte minden zegét-zugát bejártam, bázisom egy nádfedeles házikó. Apaként két kisgyerekkel a játékosság titkait keresve, egykori hidrogeológusként a vulkánosságát, fotósként a felszín, az élet tarkaságát, tájfutóként, terepfutóként, bicajosként a dimbes-dombos panorámásságát élvezve. TÖBB tucatnyi megrendezett futóverseny, megmászott vulkándomb, középkori rom, tanya, forrás, patak és tó bejárása után mindezt a szenvedélyemmé és a munkámmá tettem.

Eger a szülővárosom. Itt és a környező Bükk-hegységben és a Mátrában nőttem föl, az egri, bogácsi, szalóki, bükkszéki strandokon és uszodákban úsztam, vízilabdáztam. 

 

Amióta Budapesten élek, a Budai hegység, a Pilis, a Visegrádi-hegység, Gerecse és a Börzsöny esik legközelebb és persze a Duna. Sok időt töltöttem el Lázár Ervin meseföldjén is a Mezőföldön.

A Tátra, legyen az a magas vagy az alacsony, szintén fiatalkori szerelem, évente 5-6 alkalommal járunk fönt.

romtúrák, vulkántúrák, csúcstúrák túravezetéssel: 4-8 órás, akár többnapos, izgalmas személyre/csapatra szabott kirándulások gyalog vagy kerékpáron, megismerve a hegyvidékek földrajzi és kulturális kincseit és értékeit.

Balogh Tomi

FALUSI KALANDTÚRÁK EGYESÜLET

003620 9257 375

hegyvidekiturak@gmail.com

1122 Budapest, Városmajor utca 72.

baloghtomi copy 2.jpg

 

LEONARD COHEN WALKING WEEKEND - KÁLI-MEDENCE 2017 ŐSZ

kiscelli.jpg
12516332_10205701350799709_1037028338_n.

2016. 09. cikk: túratippek

welovebalaton.hu

címkefelhő: